Žürii

Valter Uusberg

Valter Uusberg

Žürii esimees

Animafilmilavastaja Valter Uusberg on sündinud 11. juulil 1953. Lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi kunstiõpetajana. Töötas 1970-ndatel kunstiõpetajana Juuru keskkoolis. Tänu kursusevend Heiki Ernitsale õnnestus tal tööle saada kunstniku-lavastajana Rein Raamatu juurde filmi „Suur Tõll” tegemisel, mis valmis 1980. aastal. Töötas Tallinnfilmi joonisfilmistuudios 1981–93. 1993. aastal asus kultuurinõunikuna tööle Rapla vallavalitsusse, kuhu jäi viieteistkümneks aastaks. Pärast ametnikuna töötamist jätkas tööd kunstnikuna filmide juures ning selle töö kõrvalt hakkas üha enam õpetama Rapla lapsi kunsti, foto, filmi ja teatri vallas. Rapla Teatritegemise Seltsi juhatuse esimehena on ta aastaid vedanud Rapla teatrielu.

Sam

Säm

Tudengifilmide ja lühifilmide žürii

Säm on Eesti räppar, laulja, sisulooja ning ettevõtja. Tema räpp- ja popmuusika karjäär sai alguse aastal 2017 Soundcloudis, kus ta kirjutas oma esimesed lood nimega “surm vol. 17” ning “Must ja valge”. Tänaseks on tema loomingus tuntumad palad “Mõista-mõista”, “Punane papp” ning “Keset kevadet”. Need lood on kogunud muusikakeskkondades miljoneid kuulamisi

Sam alustas enda sisulooja karjääri kolm aastat tagasi, kui ta peamiselt tegi koostööd erinevate ettevõtetega Instagramis. 2022. aasta märtsis hakkas ta pidevamalt TikToke postitama enda kanalile @ainukesam. 2024. aastaks on säm kahe aastaga kasvatanud endale pea 20 000 followeriga jälgijaskonna ning tema videotel on kokku 1,1 miljonit meeldimist. Kokku on tema TikToke vaadatud üle 10 miljoni korra.

Lisandumisel...